Barbecue op zaterdag 15 september voor alle gemeenteleden
Toegevoegd door: Corenna Mennik
Uitgegeven: 14 augustus 2018 15:30 uur

MET ELKAAR barbecueën voor alle gemeenteleden

Zoals de afgelopen jaren wordt ook dit jaar een barbecue georganiseerd door de activiteitencommissie. Op zaterdag 15 september is er een barbecue voor iedereen die mee wil doen. We hopen uiteraard dat er zoveel mogelijk gemeenteleden jong en oud, ongeacht of je in een commissie zit of niet (want dat zijn er heel veel), met ons meedoen. Ook aan de kinderen word gedacht.

U ziet ook in de titel dat MET ELKAAR met hoofdletters geschreven staat, dit heeft een bedoeling. We willen dit namelijk met elkaar doen. Daarom zou het fijn zijn wanneer u als gemeentelid, wie dat kan en wil, net als voorgaande jaren iets meebrengt, bv een salade of iets dergelijks, zodat we dit ook daadwerkelijk met elkaar kunnen barbecueën met een gezamenlijk voorbereide barbecue. Ons voorstel is, de activiteitencommissie zorgt voor het vlees, de stokbroden, drankjes en natuurlijk de barbecues. En voor degene die geen vlees neemt, ( graag even melden), is er een vervanger. De gemeenteleden zorgen voor de rest. Hebt U geen mogelijkheid om iets mee te nemen, geen probleem U bent altijd van harte welkom.

De barbecue is op zaterdag 15 september tussen 16.30u en 21.00u

‘s avonds, bij de Noorderkerk

Deelname is gratis, een vrije gift stellen we wel op prijs.

Wel willen we graag weten hoeveel personen er mee doen en wat u meeneemt, dit  i.v.m. de organisatie. Opgave graag voor 9 september 2018.

Omdat de barbecue dit jaar weer bij de kerk is, regelen we vervoer voor degene die graag gehaald en thuisgebracht willen worden. Laat het ons weten, want we willen graag dat iedereen mee kan doen.

Er ligt een opgaveformulier in het voorportaal van de kerk waar U op kunt opgeven en aangeven wat U mee wilt nemen. Ook kunt U hierop aangeven of U vervoer nodig heeft.

U kunt ook voor al uw vragen bellen of mailen met:

Theresia Seip, telefoon 0591552511 (e-mail: theresia.seip@gmail.com)

Corenna Mennik telefoon 0621861427 (e-mail: corennadehaan@hetnet.nl).