Gemeentezondag 17 september
Uitgegeven: 10 september 2017 21:48 uur

Gemeentezondag 17 september 2017,
Tijdens de kerkdienst wordt medewerking verleend door de zanggroep
Chajim uit Schoonebeek.
Chajim, dat 'Leven' betekent, is een zanggroep die bestaat uit zo'n 35 enthousiaste zangers en zangeressen. Zij zingen een breed scala aan Engels-, Nederlands- en zelfs Duits-talige songs over de grote en kleine wonderen van alledag. Zij zijn niet gerelateerd aan een bepaalde geloofsstroming, maar het geloof vormt wel de basis van onze songs.
Chajim staat onder leiding van  dirigent Bert van der Klis uit Emmen
Chajim wordt muzikaal begeleid door Miranda Vermeer-Luchies op de piano

Na afloop van de kerkdienst is er gezamenlijk koffiedrinken in de zalen achter de kerk met natuurlijk wat lekkers bij de koffie. We hopen dat weer een aantal gemeenteleden die goed taart kunnen maken ons hierbij willen helpen. Geef dat dan even aan ons door.
Iedereen is van harte welkom, gasten ook uiteraard.
De leden van de activiteitencommissie zijn, Rieks Oldengarm, Eppo en Ina Velzing, Theresia Seip, Harry Haan, Corenna en Jan Mennik en Geertje Schipper.