Palmpasen
Toegevoegd door: Corenna Mennik
Uitgegeven: 03 april 2019 14:39 uur

De activiteitencommissie van de Noorderkerk nodigt alle kinderen tot en met 12 jaar uit om op zaterdagmiddag 13 april een “ Haantje op een stokje ” te maken. Dit is een gebruik wat vroeger elk jaar gedaan werd voor Palmpasen.

We gaan een Palmpaasstok versieren met groen, paaseieren, rozijnen etc., en natuurlijk komt er een broodhaantje op. Op zondag is er een speciale Palmpaasdienst in de kerk en het zou fijn zijn als er zoveel mogelijk kinderen meedoen in de kerkdienst, met hun palmpaasstok. Kun je niet meedoen in de kerkdienst, dan ben je zaterdagmiddag welkom om een palmpaasstok te maken en neem je de stok aan het einde van de middag mee naar huis.

Als er ouders zijn die kunnen helpen met knutselen, zijn zij welkom zodat ook de jongste kinderen een mooie palmpaasstok kunnen maken. Heb je vriendjes of vriendinnetjes die ook een palmpaasstok willen maken, zijn zij ook van harte welkom. We hopen dat er zoveel mogelijk kinderen meedoen met deze gezellige knutselmiddag.

We maken de palmpaasstokken in de zalen achter de Noorderkerk. En beginnen om 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

De activiteitencommissie zorgt voor al het materiaal, maar heb je nog een stok van voorgaande jaren thuis, zou je deze dan mee kunnen nemen.

Graag zouden wij willen weten hoeveel kinderen en ouders er komen, je kunt je opgeven tot 10 april bij:

Theresia Seip

theresia.seip@gmail.com

De Palmpaasdienst begint zondagmorgen 14 april om 10.00u in de Noorderkerk.