Gospelkerkdienst zondag 28 januari 2018
Toegevoegd door: Corenna Mennik
Uitgegeven: 04 december 2017 20:20 uur

Gospelkoor Share zal 28 januari de gehele kerkdienst verzorgen met een speciaal programma met als thema:

Enter Into His Gates “.

(Loop maar door, de deur is open)

Rondom dit thema zal Gospelkoor Share liederen ten gehore brengen waarbij de gebruikelijke kerkelijke orde van dienst wordt gevolgd. Naast liederen zijn er gebeden/gedichten, lezingen en een kort drama (5 min.) als meditatie moment.

De beamer zal ingezet worden om de teksten van refreinen te projecteren, zodat meegezongen kan worden en er een vertaling verschijnt bij Engelstalige liederen.

Op een eigentijdse manier wordt dit thema ” Enter Into His Gates” tijdens de kerkdienst belicht.

Gospelkoor Share is een interkerkelijk Gospelkoor uit Emmen.

Het koor bestaat sinds 1997. Sinds september 2015 staan ze onder leiding van dirigent Eveline Bloemendaal.  Ze worden begeleid door een band, bestaande uit: piano en drum.

Het doel van het koor is door middel van zang en muziek aan iedereen te laten horen dat geloven in God geen saaie aangelegenheid is, maar juist een boeiend en verdiepend aspect van je leven kan zijn.

Plaats: Noorderkerk
           Vaart noordzijde 139