Barbecue op zaterdag 9 september voor alle gemeenteleden
Uitgegeven: 09 augustus 2017 20:58 uur
Laatst aangepast: 25 augustus 2017 21:04 uur

MET ELKAAR barbecueën voor alle gemeenteleden

Zoals de afgelopen jaren wordt ook dit jaar een barbecue georganiseerd door  de activiteitencommissie .  Op zaterdag 9 september is er een barbecue voor iedereen die mee wil doen. We hopen uiteraard dat er zoveel mogelijk gemeenteleden jong en oud , ongeacht of je in een commissie zit  of niet want dat zijn er heel veel, met ons meedoen. Ook aan de kinderen is gedacht.

U ziet ook in de titel dat MET ELKAAR met hoofdletters geschreven staat, dit heeft een bedoeling. We willen dit namelijk met elkaar doen. Daarom zou het fijn zijn wanneer u als gemeentelid, wie dat kan en wil, net als voorgaande jaren iets meebrengt, bv een salade of iets dergelijks, zodat we dit ook daadwerkelijk met elkaar  kunnen afsluiten met een gezamenlijk voorbereide barbecue.  Ons voorstel is , de activiteitencommissie zorgt voor het vlees ( en voor degene die geen vlees neemt, wel even melden ,is er een vervanger) , de stokbroden en natuurlijk de barbecues en de drankjes. De andere gemeenteleden zorgen voor de rest. Hebt U geen mogelijkheid om iets mee te nemen, geen probleem U bent altijd van harte welkom.

Deze barbecue is op zaterdag 8 september tussen 16.30u en 21.00u s ‘avonds, bij de Noorderkerk

Deelname is gratis , een vrije gift stellen we wel op prijs.

Wel willen we graag weten  hoeveel personen er mee doen en wat u meeneemt  , dit  i.v.m. de organisatie. Opgave graag voor 1 september 2017.

Omdat de barbecue dit jaar bij de kerk regelen we vervoer voor degene die graag gehaald en thuisgebracht worden. Laat het ons weten want we willen graag dat iedereen mee kan doen.

Er ligt een opgaveformulier  in het voorportaal van de kerk waar U op kunt intekenen voor wat U mee wilt nemen, ook kunt U hierop aangeven of U vervoer nodig heeft..

Ook kunt U voor al uw vragen bellen of mailen met :

Theresia Seip, telefoon 0591552511 ( email : theresia.seip@gmail.com)

Corenna Mennik telefoon 0653609647 (email: corennadehaan@hetnet.nl)