Startweekend
Toegevoegd door: Corenna Mennik
Uitgegeven: 29 augustus 2023 16:58 uur
Laatst aangepast: 29 augustus 2023 16:59 uur

Het komende seizoen starten we met een gezamenlijke startzondag/startweekend.
Zaterdag 16 september wordt er een gezamenlijke barbecue georganiseerd bij de Eben Haëzer kerk in Klazienaveen. En op zondag 17 september een gezamenlijke kerkdienst in de Zuiderkerk in Nieuw Amsterdam. Het jaarthema van de PKN is dit jaar "Ga mee!". We gaan proberen dit thema tijdens het startweekend terug te laten komen.

MET ELKAAR barbecueën voor alle gemeenteleden van "Kerken met Vaart"

Op zaterdag 16 september organiseert Kerken met Vaart een gezamenlijke barbecue. We hopen uiteraard dat er zoveel mogelijk gemeenteleden van de verschillende kerken aanwezig zullen zijn. Ook aan de kinderen wordt gedacht.
Om het jaarthema "Ga mee!" toe te passen tijdens de barbecue vragen we u als gemeenteleden om een introducee mee te nemen. Iedereen is welkom!
U ziet ook in de titel dat MET ELKAAR met hoofdletters geschreven staat, dit heeft een bedoeling. We willen namelijk met elkaar barbecueën. Daarom zou het fijn zijn als jullie als gemeenteleden iets mee neemt, bijvoorbeeld een salade, saus of iets dergelijks, zodat we ook daadwerkelijk met elkaar kunnen barbecueën, met een gezamenlijk voorbereide barbecue.
De activiteitencommissie zorgt voor het vlees, de stokbroden, drankjes en de barbecues. Voor degene die geen vlees neemt, (graag even melden), zorgen we voor een vervanger. Jullie als gemeenteleden zorgen voor de rest.
Hebt u geen mogelijkheid om iets mee te nemen, of hebt u geen introducee kunnen vinden, geen probleem u bent altijd van harte welkom!
De barbecue is op zaterdag 16 september tussen 16.30 uur en 20.00 uur bij de Eben Haëzer kerk in Klazienaveen.
Deelname is gratis, een vrije gift stellen we wel op prijs.

Wel willen we graag weten hoeveel personen er komen en wat u meeneemt, dit i.v.m. de organisatie. Opgave graag voor 10 september 2023.
Omdat de barbecue dit jaar bij de Eben Haëzer kerk in Klazienaveen is, regelen we vervoer voor degene die graag gehaald en thuisgebracht willen worden. Laat het ons weten, want we willen graag dat iedereen mee kan doen.
Er ligt een opgaveformulier in het voorportaal van de kerk waar u op kunt opgeven en aangeven wat u mee wilt nemen. Ook kunt u hierop aangeven of u vervoer nodig heeft.
Of u kunt mailen of bellen met:
Corenna Mennik
e-mail: corennadehaan@hetnet.nl
telefoon: 0621861427

Gezamenlijke startzondag

Op zondag 17 september organiseert Kerken met Vaart een gezamenlijk kerkdienst in de Zuiderkerk in Nieuw-Amsterdam, met als thema "Ga Mee!" De dienst wordt geleid door Ds. Gerda van Vliet, m.m.v. kinderkoor van Erica, de Cantorij en Jeugdkerk. De dienst begint om 10.00 uur, na afloop is er koffie, thee en limonade en natuurlijk iets lekkers.
Tijdens de dienst is er voor de kinderen kindernevendienst en voor de allerkleinsten is er oppas in de zaal achter de kerk.